Cartea Lunii Mai 2014: Advanced Multi-Project Management – Gerald Kendall si Kathleen Austin

Reading Time: 2 minutes

Foarte bine ancorata in realitate, “Advanced Multi-Project Management” este una din putinele carti din categoria managementului de proiect care au 5 stele la toate review-urile de pe Amazon. Este o carte care are curajul “sa scoata gunoiul de sub covor” si care adreseaza prin solutii practice, care au dat rezultate in companii precum Boeing, ABB sau Chrysler, provocarile care apar intr-un mediu in care proiectele concureaza acerb pe resurse, schimbarile sunt la ordinea zilei si planificarea tinde sa devine foarte complexa si sa adauge foarte mult overhead.

Ofera raspunsuri la multe intrebari din care amintim: Cum sa sincronizezi doua proiecte sau Cum sa iti construiesti inteligent si optim bufferele astfel incat sa protejezi proiectul cat mai bine de influentele externe.

Extrem de valoroase sunt si anexele care cuprind atat referintele si exemplele din lumea reala folosite in carte impreuna cu povestile lor cat si prezentarea ca intr-o procedura a pasilor recomandati de abordarea promovata de aceasta carte. Nu numai ca se spune ce ar trebui facut pas cu pas, dar sunt furnizate si rezultate masurabile la fiecare pas si sunt prezentate si presupunerile din spatele fiecarui pas.

Se adreseaza atat PMO managerilor, portfolio managerilor sau program managerilor cat si project managerilor care lucreaza intr-o organizatie in care batalia pe resurse este continua iar managementul prioritatilor seamana cu managementul haosului.

O puteti cumpara de pe Amazon UK cu 39,80 GBP sau de pe Amazon USA cu 62,95 USD.

Rating: 5.0/5. From 3 votes.
Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *