Cartea Lunii Aprilie 2014: Making Things Happen: Mastering Project Management (Theory in Practice) – Scott Berkun

Reading Time: 2 minutes

Daca sunteti in cautarea unei carti de project management cu mai putina teorie si mai multa practica, atunci “Making Thinks Happen” este ce va trebuie. Cunoscuta si ca “The Art of Project Management”, numele cu care a aparut prima editie, cartea acopera in a doua sa editie (2008) intr-un stil pragmatic, mai multe categorii de probleme de care se lovesc managerii de proiect, in special legate de partea de people management.

Folosind un stil informal, Berkun ne impartaseste best-practice-uri si sfaturi, care vin din experienta sa de 9 ani in Microsoft ca manager de proiect de la Internet Explorer 1.0 pana la IE 5.0, din perioada in care Berkun a fost una din piesele importante ale lui Bill Gates in batalia cu Netscape.

Ca o exemplificare a stilului sau pragmatic si informal, iata titlul unuia din capitolele acestei carti, titlu pe care il veti regasi ca abordare cu foarte mare greutate in alte carti de project management: “How not to annoy people: process, email, and meetings”. Intreg cuprinsul cartii poate fi consultat pe Amazon.

O puteti cumpara de pe Amazon UK cu 20,14 GBP sau de pe Amazon USA cu 27,40 USD.

Rating: 5.0/5. From 3 votes.
Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *