Cartea Lunii Noiembrie 2014: The Fast Forward MBA in Project Management – Eric Verzuh

Reading Time: 2 minutes

The Fast Forward MBANu va speriati de cuvantul “MBA” din titlu. Foarte bine scrisa si usor de citit, “The Fast Forward MBA in Project Management (Fourth Edition, 2011)” este o carte perfecta pentru cei care se afla la inceput de drum si foarte utila si celor deja initiati in project management.

Privita de multi ca materialul complementar cel mai bun la standardul PMBOK® Guide, cartea aduce multe clarificari si explicatii termenilor din standard prin multe exemple practice, workflow-uri, checklist-uri interesante si template-uri. Cartea contine de asemenea si un mini ghid si tips-uri pentru folosirea MS Project. All in one.

Editia a 4-a a “Fast Foward MBA…” aduce in plus fata de editiile anterioare printre altele un focus improspatat asupra proiectelor IT si de dezvoltare software (incluzand abordarile agile) dar trateaza pe larg si subiecte precum selectia proiectelor, gestionarea cerintelor sau managementul de portofoliu.

In asteptarea editiei a 5-a, va recomandam totusi atentie la capitolele cu intrebarile pregatitoare pentru examenul de PMP®. Desi o mare parte din intrebari sunt inca valabile si compatibile cu editia a 5-a a PMBOK® Guide, cartea a aparut pe piata atunci cand era in vigoare editia a 4-a a PMBOK® Guide.

Lasand la o parte acest amendament referitor la capitolele referitoare la examenul de PMP, “The Fast Forward…” este poate cea mai buna carte de project management care face legatura dintre teorie, concepte si practica.

O puteti cumpara de pe Amazon UK cu 14,44 GBP sau de pe Amazon USA cu 16,96 USD.

Rating: 5.0/5. From 3 votes.
Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *